Vieta manām pārdomām par tehnoloģijām (un ne tikai par tām), interesantākām tehnoloģiju un zinātnes ziņām un sasniegumiem, kā arī dažiem jokiem jautrākai dzīvei.

ceturtdiena, 2013. gada 24. oktobris

25. oktobrī norisināsies seminārs "Kā uzņēmumu ietekmē darbinieku personisko mobilo iekārtu izmantošana darba vajadzībām jeb BYOD"

Piektdien, 25. oktobrī norisināsies seminārs "Kā uzņēmumu ietekmē darbinieku personisko mobilo iekārtu izmantošana darba vajadzībām jeb BYOD". IT nozares eksperti stāstīs par priekšrocībām kādas sniedz jaunā tendence un kā pasargāt uzņēmumu no iespējamajiem riskiem. 

Informācijas tehnoloģijām kļūstot aizvien pieejamākām cilvēka ikdienā, mainās viņa ikdienas paradumi ne tikai personīgajā dzīvē, bet arī darba vietā. Biznesā aizvien svarīgāka kļūst spēja reaģēt uz notikumiem nekavējoties, - un nav svarīgi vai tas notiek darba laikā, vai ārpus tā. Līdz ar to dažādu profesiju pārstāvjiem robeža starp privāto dzīvi un darbu aizvien vairāk izplūst: bieži rodas nepieciešamība pieslēgties darbam, kad tas nav plānots un kad pie rokas nav darba dators. Tendenci, kad darbinieks darba vajadzībām izmanto savas personiskās mobilās iekārtas (klēpjdatorus, planšetdatorus, viedtālruņus u.c.) dēvē par BYOD (Bring Your Own Device), kas pasaules mērogā kļūst aizvien populārāka.

Kaut arī šī tendence veicina darbinieku produktivitāti, diemžēl atstājot to pašplūsmā BYOD var radīt būtiskus ar datu drošību un informācijas noplūdi saistītus draudus uzņēmumam. Par to kā atrast līdzsvaru starp darbinieku produktivitātes celšanu un uzņēmuma drošību stāstīs Hortus Digital direktors Didzis Šimis. Savukārt pieredzē par BYOD ieviešanu pirmajam uzņēmumam Latvijā dalīsies Data Security Solutions izpilddirektors Andris Soroka. 

Seminārs norisināsies 25. oktobrī plkst. 14:50 Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK) namā, Kr.Valdemāra ielā 35. Semināru organizē LTRK sadarbībā ar SIA Hortus Digital un SIA Data Security Solutions.
Pasākumā tiks apskatīti šādi temati:
1) Kas ir BYOD un kādi ir tā riski?
2) Kā BYOD attīstās pasaulē?
3) Kā uzņēmumā ieviest BYOD bez liekām galvassāpēm?
4) Bankas Citadele gadījuma analīze.

Dalība seminārā bez maksas. Vairāk par semināru lasāms šeit.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru