Vieta manām pārdomām par tehnoloģijām (un ne tikai par tām), interesantākām tehnoloģiju un zinātnes ziņām un sasniegumiem, kā arī dažiem jokiem jautrākai dzīvei.

ceturtdiena, 2017. gada 13. aprīlis

Samsung iepazīstina ar izturīgo Galaxy XCover 4

Samsung Electronics prezentējis jaunāko izturīgās XCover sērijas viedtālruni - Galaxy XCover 4. Salīdzinot ar savu priekšgājēju XCover 3, tam ir lielāks HD displejs, samazināts korpuss un lielāka atmiņas ietilpība. Vienlaikus tas arī piedāvā labāko no Galaxy sērijas - dizaina funkcionalitāti apvienojumā ar papildu izturību pat visekstrēmākajos apstākļos.

"Pieprasījums pēc izturīgiem viedtālruņiem ik gadu pieaug, turklāt tos labprāt izvēlas gan tehnisko nozaru speciālisti, gan aktīvā dzīvesveida un ekstrēmo sporta veidu piekritēji," stāsta Samsung Electronics Baltics Telekomunikāciju vadītājs Māris Ķikāns. "XCover 4 ir virkne lielisku iespēju, kas to padara par ideālu palīgu jebkurā vidē, turklāt tam ir saglabātas arī labākās Galaxy dizaina iezīmes."
Galaxy XCover 4 ir smalkāks un plānāks dizains un to ir ērtāk satvert. Funkcija, kas ierīci ļauj ērti lietot arī ar cimdiem, tā izmantošanu padarījusi pavisam vieglu. Turklāt XCover 4 taustiņi ir pielāgojami ātrai piekļuvei visbiežāk izmantotajām lietotnēm, piemēram, LED kabatas lukturītim vai kamerai. Tas viedtālruņa lietošanu padara maksimāli ērtu.
No Galaxy sērijas XCover pirmo reizi pārņēmis IP68 putekļu un ūdens aizsardzību, kas nodrošina izturību līdz pat 30 minūtēm pusotra metra dziļā ūdenī. Tāpat XCover 4 ir 13 MP aizmugurējā un 5 MP priekšējā kamera, kā arī noņemams akumulators ar lielāku ietilpību. Pateicoties paplašinātai atmiņai (16 GB) un papildu RAM (2 GB), kas XCover 4 padara vēl jaudīgāku, uzglabāt lielus datu apjomus gan personīgai, gan profesionālai lietošanai tagad ir vienkāršāk. 
XCover 4 iebūvētā Samsung Knox 2.7. daudzpakāpju platforma nodrošina visspēcīgāko aizsardzību pret mobilajiem drošības draudiem darba vietā. Apvienojumā ar Android 7.0 Nougat OS un MIL-STD 810G jeb trieciena un izturības sertifikāciju tas uzlabo ierīces efektivitāti, veiktspēju un lietojamību, padarot XCover 4 par viedtālruni biznesam.

Latvijā Samsung Galaxy XCover 4 viedtālrunis pelēkā krāsā būs pieejams no aprīļa vidus. Tā aptuvenā cena vadošajos telekomunikāciju operatoru un elektronikas veikalos būs no 249 EUR.

Paldies Samsung Latvija un Komunikāciju aģentūrai par atsūtīto preses relīzi.

Ja Tev ir kas sakāms vai piebilstams, droši to vari atstāt komentāros.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru