Vieta manām pārdomām par tehnoloģijām (un ne tikai par tām), interesantākām tehnoloģiju un zinātnes ziņām un sasniegumiem, kā arī dažiem jokiem jautrākai dzīvei.

ceturtdiena, 2014. gada 27. februāris

Accenture Latvija aicina pieteikties iOS aplikāciju veidošanas apmācībām

Accenture Latvija turpina iesākto tradīciju un atkal aicina Latvijas programmētājus uz bezmaksas iOS aplikāciju izstrādes un veidošanas apmācībām, kas notiks no 10. līdz 21. martam vakaros (17:00-21:00). Pieteikties uz šīm apmācībām var vēl līdz 5. martam un tajās var pieteikties ikviens interesents, kurš iepriekš apguvis programmēšanas teoriju, kādu no programmēšanas valodām Java vai C/C++ un spēj sazināties angļu valodā.

Mācības ir kompānijas apmaksāts intensīvs 10 darba dienu treniņš angļu valodā. To dalībnieki iegūs gan teorētiskās zināšanas, gan praktiskās iemaņas programmēt Objective-C valodā un XCODE vidē. Mācības ir pietuvinātas ikdienas darbam projektos, kur uzsvars ir likts uz praktiskajiem uzdevumiem. Labākajiem un sekmīgākajiem apmācību dalībniekiem konkursa kārtībā tiks piedāvāts arī pievienoties Accenture komandai.

iOS apmācības notiks angļu valodā un tās pasniegs "Accenture Latvija" speciālists no Lielbritānijas. Pieteikties apmācībām var rakstot uz e-pastu: riga.bootcamp@accenture.com vai aizpildot pieteikumu https://apps.facebook.com/accenture-bootcamp/ios_new
Video ar aicinājumu pieteikties iOS aplikāciju veidošanas skolai: http://ej.uz/accenture-iOS-school

Mācību laikā dalībnieki tiks nodrošināti ar MacBook datoriem. Ja kāds vēlas izmantot savus MacBook datorus, tad nepieciešams pārliecinieties, ka uz tiem ir instalēts XCode 4.5.2.

Ja Tev ir ko teikt šajā sakara vai ir kādi jautājumi, droši vari to atstāt komentāros.

2 komentāri:

  1. Vai man ir jāparaksta kāds līgums un vai man būtu kādas saistības ar Accenture pēc kursa apguves?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Par līgumu neko nezinu, bet viņi varētu gribēt redzēt arī Tavu CV.
      Jo pēc kursu beigšanas Tev var piedāvāt arī darbu savā kompānijā.

      Dzēst