Vieta manām pārdomām par tehnoloģijām (un ne tikai par tām), interesantākām tehnoloģiju un zinātnes ziņām un sasniegumiem, kā arī dažiem jokiem jautrākai dzīvei.

pirmdiena, 2014. gada 31. marts

Izmainīts Microsoft Windows 8.1 lietojumprogrammu izstrādes konkursa nolikums

Pirms dažām dienām Microsoft ir mazliet mainījis konkursa nosacījumus un pagarinājis aplikāciju iesniegšanas termiņu. Un ir arī mazliet pamainījies balvu fonds. Tā kā, ja vēl neesi pasējis iesniegt savu garadarbu, tad vēl ir laiks to izdarīt. Bet arī tam ir noteikti ierobežojumi.

Tagad aplikāciju iesniegšana notiks 2 etapos - viens ir līdz 06.04.2014, kad ir aplikācijai vai spēlei jābūt publicētai Windows veikalā.
2. posms ir aprīlī, kad iesniegtajām aplikācijām Microsoft pārstāvji sniedz savus padomus, lai tās uzlabotu vēl labākas. Bet, ja kāds līdz 4. aprīlim nepaspēja iesniegt savu aplikāciju, to vēl var darīt visu aprīli, bet viņi nesaņems Microsoft pārstāvju ieteikumus. 
Pēc tam Microsoft pārstāvji vērtē visas iesūtītās aplikācijas līdz 5.maijam, kad arī tiks paziņoti uzvarētāji.

Ja iepriekš balvas uzvarētājiem sastāvēja tikai no Prestigio planšetdatoriem, tad tagad balvu fondā ir pieejami arī Nokia Lumia viedtālruņi. Un ir parādījusies vēl viena jauna kategorija - izglītojošo lietojumprogrammu kategorija.
Uz šo brīdi konkursam ir iesūtītas 70 aplikācijas. Un 4 no tām ir manējās veidotās. Bet, tā kā ir vēl krietni daudz laika, tad, visdrīzāk, izveidošu vēl kādu, ko iesūtīt šajā konkursā.

Iesaku arī citiem piedalīties šajā konkursā. Lietojumprogrammu izveide ir vienkārša un ātra, galvenais, lai ir laba ideja!

Windows 8.1 programmu izstrādes konkursa lapa: http://winappdevcon.promorc.com

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru