Vieta manām pārdomām par tehnoloģijām (un ne tikai par tām), interesantākām tehnoloģiju un zinātnes ziņām un sasniegumiem, kā arī dažiem jokiem jautrākai dzīvei.

trešdiena, 2013. gada 17. jūlijs

Vēl līdz 27.08.2013 var iegādāties Microsoft Windows Phone izstrādātāja kontu ar samazinātu gada maksu

Microsoft uz ierobežotu laiku ir sācis piedāvāt iegādāties Windows Phone izstrādātāja kontu ar samazinātu gada maksu. Piedāvājums ir uz 2 mēnešiem un, kā izrādās, viens mēnesis jau ir pagājis un šī piedāvājuma gala termiņa beigas jau ir pēc mēneša.

Tātad, piedāvājums ir šāds - tiem, kuriem vēl nav sava Windows Phone izstrādātāja konta, to var uz vienu gadu iegūt tikai par 19 ASV dolāri (bez nodokļiem un citiem papildus izdevumiem). Pēc tam, kad gads būs pagājis, gada maksa vairs nebūs ar atlaidi un būs par pilnu maksu.

Šis piedāvājums jau ir no 26.06.2013 un būs spēkā līdz 27.08.2013 22:00 pēc Latvijas laika (12:00 PST). Lai piereģistrētos ir nepieciešams tik vien kā kredītkarte vai PayPal konts. Jāaizpilda reģistrācijas anketa un pēc brīža jau esi aktivizējis savu kontu.
Bet šī samazinātā maksa ir pieejama tikai jauniem Windows Phone izstrādātājiem. Esošie izstrādātāji nevar pretendēt uz šo samazināto maksu.

Tā kā es pēdējā laikā esmu aizrāvies ar aplikāciju izstrādi, tad nolēmu piereģistrēt un iegādāties Windows Phone izstrādātāja kontu par lētāku naudu. Normālā gadījumā man būtu jāmaksā vairāk - 30 lati.
Pati reģistrācija bija ātra, vienkārša un nesāpīga. Ātri vien biju reģistrējis savu kontu. Bet pārsteigums sākās ar gada maksu. Ja šo Microsoft piedāvāto maksu konvertē pēc pašreizējā bankas kursa, tad sanāk ~11 lati + vēl PVN.
Bet man kā maksu norādīja 15 Ls + PVN 2.25 Ls. Rezultātā man gada maksa izmaksāja 17.25 Ls. Kaut kā dīvaini viņi konvertē valūtu. Vai arī, varbūt, tas ir saistīts ar to, ka man jau ir Windows 8 izstrādātāja konts. Bet tas tik un tā ir lētāk, nekā 30 lati par pirmo gadu.

Piereģistrēties un par lētāku naudiņu iegādāties uz gadu izstrādātāja kontu ir iespējams šajā mājaslapā: https://dev.windowsphone.com/en-us/join

Ja Tev ir ko teikt, droši vari savas domas atstāt komentāru laukā.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru