Vieta manām pārdomām par tehnoloģijām (un ne tikai par tām), interesantākām tehnoloģiju un zinātnes ziņām un sasniegumiem, kā arī dažiem jokiem jautrākai dzīvei.

ceturtdiena, 2016. gada 4. augusts

Accenture aicina IT nozarei pievienoties arī citu specialitāšu studentus

Lai risinātu IT speciālistu trūkumu un piesaistītu jaunus darbiniekus, tehnoloģiju uzņēmums Accenture savās bezmaksas programmēšanas un projektu vadības mācībās pirmo reizi īpaši aicina pieteikties jauniešus bez IT zināšanām. Plānots, ka šovasar dažādos novirzienos zināšanas apgūs vairāk nekā 200 jauniešu ar un bez priekšzināšanām. 

Accenture Bootcamp bezmaksas intensīvās mācības notiek divreiz gadā – vasarā un ziemā. Katru gadu tās pabeidz vairāk nekā 200 dalībnieku. Līdz šim galvenais uzsvars bijis uz jauniešiem ar pamatzināšanām programmēšanā, taču šovasar pirmo reizi vasaras skolai īpaši aicināti pieteikties jaunieši gan ar humanitāro, gan eksakto izglītību un bez priekšzināšanām. Inženierzinātņu, pedagoģijas, mārketinga, komunikācijas, jurisprudences un citu izglītību apguvušie var piedalīties programmēšanas vai projektu vadītāju asistentu mācībās un veidot karjeru IT nozarē. 

Mācībās 1-4 nedēļu garumā dalībnieki apgūst teorētiskas un praktiskas zināšanas, ko pielieto, komandā risinot praktiskus uzdevumus. Pēc programmēšanas mācībām dalībnieki spēj rakstīt un realizēt lietojumprogrammas, veikt testus un realizēt citus uzdevumus, savukārt projektu vadības pamatus apguvušie – asistēt projektu vadītājam, sekmējot veiksmīgu projektu realizāciju. Pēc mācību beigām sekmīgākajiem dalībniekiem konkursa kārtībā tiek piedāvāta apmaksāta prakse līdz sešiem mēnešiem, pēc kuras tiek piedāvāta darba vieta ar algu sākot no 850 EUR mēnesī par pilna laika darbu. 

Lai pieteiktos mācībām, jauniešiem jābūt apveltītiem ar motivāciju un jāspēj sazināties angļu valodā, kas ir Accenture Bootcamp mācību valoda. 

Šobrīd vēl iespējams pieteikties šādām mācībām: 

PMO (projektu vadības asistenti) – kursa norise no 8. līdz 12. augustam. 
Robotics RPA – kursa norise no 8. līdz 19. augustam. 
SAP ABAP – kursa norise no 15. līdz 26. augustam.
Data & Analytics – kursa norise no 15. līdz 26. augustam.
SAP Biznesa procesu konsultanti – kursa norise no 15. līdz 26. augustam.
SAP UI 5 – kursa norise no 29. augusta līdz 2. septembrim.

Lai pieteiktos mācībām, savu CV jāsūta uz riga.bootcamp@accenture.com vai jāaizpilda anketa Facebook lapā: https://apps.facebook.com/accenture-bootcamp 



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru