Vieta manām pārdomām par tehnoloģijām (un ne tikai par tām), interesantākām tehnoloģiju un zinātnes ziņām un sasniegumiem, kā arī dažiem jokiem jautrākai dzīvei.

piektdiena, 2013. gada 13. septembris

Nokia izsludina konkursu Windows Phone 8 izstrādātājiem "Nokia Create"

Ja nesen stāstīju un rakstīju par Samsung konkursu Android izstrādātājiem, tad tagad arī Nokia veido konkursu, kur var piedalīties Windows Phone 8 izstrādātāji. Arī šajā konkursā tiek dotas naudas balvas, bet tās nav tik grandiozas, kā Samsung konkursā. Un Nokia savu konkursu ir sadalījusi vairākās mazākās misijās, kas rezultējas ar nelielām, bet patīkamām balvām.

Viss konkurss ir sadalīts 8 dažādās kategorijās un kopā ir 14 dažādas misijas (8 Master misijas un 6 Mini misijas), ko pildīt un iegūt balvas. Ir Mini misijas, kur vari papildināt kādu savu aplikāciju ar jaunajām API iespējām vai Master misijas, kuras ietvaros vari izveidot jaunu aplikāciju. Kopumā visā konkursa laikā tiks apbalvoti 141 uzvarētāji. Tāds paliels skaits tomēr sanāk! Un vari piedalīties vairākās misijās - jo vairāk misijās piedalīsies, jo vairāk balvas varēsi laimēt.

Balvas iedalās atkarībā no tā, kādās misijās piedalies. Mini misijas uzvarētājs saņem balvā vienu Nokia Lumia (pēc savas izvēles) un Nokia Gear. Un arī dažādas reklamēšanas palīdzēšanu izstrādātājam.
Master misijas uzvarētājam ir gandrīz tāds pats balvu fonds, ar dažām atšķirībām - lielāku kabatas naudu reklamēšanas pakalpojumiem un apmaksātu braucienu uz Mobile World Congress 2014.
Papildus vēl ir arī dažādas ekstra balvas katrā kategorijā.

Konkursa norises laiks ir no 12.septembra līdz 15.decembrim. Galvenās balvas uzvarētāju paziņos Mobile World Congress 2014 laikā. Galvenās balvas ieguvējs saņems vienu Nokia Lumia (pēc izvēles), Nokia Gear, vienu Windows planšetdatoru un vienu Xbox spēļu konsoli. Un, protam, reklamēšanas iespējas ar krietni lielāku naudas budžetu.

Pašlaik jau ir pieejamas programmēšanai  un iesūtīšanai divas mini misiju kategorijas - attēlveidošanai un NFC izmantošanai. Ja Tev jau ir kāda Windows Phone aplikācija, tad papildini to un iesūti konkursam.
Bet tiem, kuriem vēl nav nevienas Windows Phone aplikācijas, tādi kā es, var droši piedalīties Master misijās un veidot jaunu vai jaunas aplikācijas katrai kategorijai.

Vairāk informācijas var iegūt Nokia Create mājaslapā: http://developer.nokia.com/create/

Ja Tev ir ko teikt šajā sakara vai ir kādi jautājumi, droši vari to atstāt komentāros.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru