Vieta manām pārdomām par tehnoloģijām (un ne tikai par tām), interesantākām tehnoloģiju un zinātnes ziņām un sasniegumiem, kā arī dažiem jokiem jautrākai dzīvei.

piektdiena, 2013. gada 21. jūnijs

Microsoft Latvia 2013. gada 29. oktobrī aicina uz TechDay 2013 Latvia

Izskatās, ka Microsoft Latvia jau ir iestrādājusi tādu kā tradīciju rudenī Rīgā rīkot TechDay pasākumu. Un arī šis rudens nebūs izņēmums un 29.oktobrī Rīgā notiks jau kārtējais TechDay2013 - lielākā informācijas tehnoloģiju konference Latvijā, kas sniedz padziļinātu ieskatu tehnoloģiju inovācijās un ik gadu pulcē nozares vadošos IT profesionāļus, izstrādātājus un partnerus.  

Pērn konferencē piedalījās vairāk kā 500 dalībnieku. Plānots, ka arī šogad TechDay būs lielākā Microsoft rīkotā IT konference Latvijā.

Pati konference notiks 2013. gada 29. oktobrī Radisson Blu Hotel Latvija, Rīgā, Elizabetes ielā 55. Pēc ielūguma skatoties, šis pasākums ilgs 2 dienas. Bet tas viss vēlāk, laika gaitā, tiks precizēts un papildināts. Ieteiktu sekot Microsoft Latvia Facebook un Twitter kontam .

Konferencē plānoti 5 paralēlie bloki, 2 ievadrunas, 30 sesijas un partneru izstādes zona, kurā apmeklētāji varēs aplūkot jaunākās tehnoloģijas un ierīces un diskutēt ar tehnoloģiju pakalpojumu sniedzēju un ražotāju pārstāvjiem.

Man pašam arī ir liela vēlme apmeklēt šo konferenci. Tikai es jau krietnu laiku atpakaļ paspēju ieplānot atvaļinājuma braucienu oktobra beigās un netaisos to atcelt. Tā kā šoreiz man izpaliek šis pasākums.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru