Vieta manām pārdomām par tehnoloģijām (un ne tikai par tām), interesantākām tehnoloģiju un zinātnes ziņām un sasniegumiem, kā arī dažiem jokiem jautrākai dzīvei.

otrdiena, 2016. gada 19. aprīlis

Lieldienu ola zefīrā jeb Marshmallow Easter Egg

Jau kādu laiku ir pieejama jaunā Android operētājsistēmas versija 6 ar kodēto nosaukumu Marshmallow . Un arī šajā Android versijā ir atrodama Lieldienu ola jeb angliski - Easter Egg, kas ir kādas programmatūras izstrādātāju noslēpts interesants vai neparasts objektiņš vai programmiņa. 

Tā kā manās rokās nonāca Samsung Galaxy S7 un tam virsū jau bija Android 6.0.1, tad nolēmu pārbaudīt, kāds pārsteigums ir noslēpts šajā versijā. Būtība ir pavisam vienkārša - jāaiziet uz sava telefona iestatījumiem un jāatver sadaļa Par ierīci (vai Par telefonu). Tad jānokļūst līdz Android versijas numuram un vairākas reizes ātri ir jāspiež tam virsū. Pēc kādām 5-7 reizēm atveras gaidītais pārsteigums. šajā reizē - zefīriņš.
Pēc pirmās nospiešanas uz šī objekta, tas automātiski pārvēršas par zefīriņu. Bet, ja vēlēsies redzēt, kas notiks tālāk, atkal ir vajadzīgs uzspiest un mazliet paturēt pirkstu uz tā, lai beidzot šis zefīriņš pazustu un mūsu acīm pavērtos viena populāra spēle!

Un šī spēle ir balstīta uz kādreiz ļoti slaveno Flappy bird spēles variantu, tikai šoreiz lido Androīdiņš caur diviem zefīriņiem. Tomēr man kaut kā šī spēle nepadodas (ne oriģinālā, ne šī piedāvātā)
Varbūt kādam citam veiksies labāk.

Ja Tev ir kas sakāms vai piebilstams, droši to vari atstāt komentāros.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru