Vieta manām pārdomām par tehnoloģijām (un ne tikai par tām), interesantākām tehnoloģiju un zinātnes ziņām un sasniegumiem, kā arī dažiem jokiem jautrākai dzīvei.

piektdiena, 2011. gada 29. aprīlis

Interesantāko un smieklīgāko reklāmas plakātu tops

Nevaru un nevaru beigt jautroties par dažādām tēmām. Laikam pie vainas ir aprīlis, kas tā kā  skaitās joku mēnesis. Un šī jau ir gandrīz pēdējā joku diena. Vajag kārtīgi izsmieties.
Tātad, lasot interesantus rakstus portālā BusinessInsider.com, uzgāju vairākus rakstus par reklāmām. Nu tur gan, dažbrīd, reklāmas speciālisti pastrādājuši. Gan jau gribēja kā labāk, bet sanāca ... nu to var apskatīt šī raksta pievienotajās saitēs.

Vispirms sāksim smieklīgāko darba piedāvājumiem. Man pašam vislabāk patika sludinājums par dinozauriem ar cilvēku maskām:
Otrs labākais sludinājums - oriģinālā veidā pasniegts telefona numurs:
Būs man arī savās vizītkartēs jānomaina savi numuri uz līdzīgu formulu.
Vēl citus smieklīgus darba piedāvājuma varat skatīt šajā vietnē: http://www.businessinsider.com/funny-job-ads-2011-4?op=1

Kad esam jau iesildījuši savus smiešanas orgānus, tad varam pāriet pie nākamās sadaļas. Pašas reklāmas jau nav sliktas, bet novietojums blakus rakstiem vai citām reklāmām, tās rada ļoti amizantus gadījumus.
Piemēram, vienā lapas pusē suņu reklāma, bet otrā - ...
Vai arī - Panāc drusciņ tuvāk ....

Vēl citus šādus gadījumus var apskatīt šajā vietnē: http://www.businessinsider.com/22-funny-bad-ad-placements?op=1

Kad ir jau smiešanās orgāni ir mazliet nomierinājušies, varam pabaudīt interesantus reklāmas veidus.
Man vislabāk patika DHL reklāma:
Bet vēl citas jautras un interesantas reklāmas var atrast šajā vietnē: http://www.businessinsider.com/20-of-the-most-hilairious-and-clever-print-ads-ever-2010-12?op=1

Un nobeigsim visu šo jautrību ar vislabākajām mārketinga reklāmām. No šīm arī citi mārketinga specialisti varētu šo un to pamācīties (vai arī aizņemties).

Vēl citas interesantas mārketinga reklāmas ir šajā vietnē: http://www.businessinsider.com/20-brilliant-marketing-campaigns-that-literally-stop-traffic-2010-12?op=1

Viss tika atrasts vietnē Business Insider.

7 komentāri: