Vieta manām pārdomām par tehnoloģijām (un ne tikai par tām), interesantākām tehnoloģiju un zinātnes ziņām un sasniegumiem, kā arī dažiem jokiem jautrākai dzīvei.

ceturtdiena, 2014. gada 11. decembris

Jaunumi HTC Desire saimē - HTC Desire 620 un HTC Desire 620g

HTC ir laidis klajā HTC Desire 620 - HTC Desire 610 pēcteci. Papildinot jau labi zināmo HTC Desire ģimeni ar izteiksmīgu viedtālruni, kura rotaļīgo dizainu izceļ divu toņu akcents pārsteidzošam izskatam. Pateicoties augstas kvalitātes priekšējai un aizmugurējai kamerai, HTC Desire 620 sniedz iespēju viegli tvert augstas izšķirtspējas saturu, ļaujoties izklaidei kad un kur vien to vēlaties.

Uzsvars uz fotografēšanu
Lai notvertu vissmalkākās nianses, grupas attēli un selfiji tiek iemūžināti neticami detalizēti. HTC Desire 620 ir 8MP galvenā kamera un 5MP priekšējā kamera ar auto fokusu un nepārtrauktas fotografēšanas funkciju. Pateicoties iespējai uzņemt 1080p video gan ar priekšējo, gan aizmugurējo kameru, šis tālrunis lieliski piemērots arī video čatiem saziņā ar ģimeni un draugiem.

Uzlabotas izklaides iespējas
Neskatoties uz to, vai vairāk patīk skatīties video, fotogrāfijas vai sekot līdzi aktualitātēm sociālajos tīklos, HTC Desire 620 nodrošinās labāko izklaides pieredzi. Video un attēli pārsteidzoši detalizēti pārlūkojami 5" augstas izšķirtspējas ekrānā, kā arī, pateicoties HTC BlinkFeed, HTC Desire 620 ļauj būt informētam par jaunākajām ziņām pasaulē un sociālajos tīklos.
Jauda, lai straumētu vai spēlētu
Lai sniegtu labāko video un spēļu pieredzi, kā arī nodrošinātu netraucētu pāreju starp ekrāniem, darbojoties multi-uzdevumu režīmā, HTC Desire 620 aprīkots ar Snapdragon 410 Qualcom procesoru ar Android 4.4 un HTC Sense 6. Daloties vai lejupielādējot iecienītākos TV šovus vai videoklipus, pirms satura apskates nevajadzēs gaidīt pilnīgu satura ielādi, jo 4G LTE2 atbalsts nodrošina 150mbps lejupielādes ātrumu.
HTC Desire 620g
Kopā ar HTC Desire 620 tika izziņots arī HTC Desire 620g, kuram ir tas pats izteiksmīgais, rotaļīgais dizains, 5" augstas izšķirtspējas ekrāns un izcilās attēlu apstrādes iespējas, bet lielākai elastībai tas ir papildināts ar divu SIM karšu atbalstu. Lieliski piemērots tiem, kas vēlas nošķirt privātos kontaktus no profesionālajiem, jo HTC Desire 620g samazina ierīču skaitu, kas nepieciešamas, lai sazinātos ar draugiem, radiem un kolēģiem. Lai nodrošinātu divu SIM darbību, HTC Desire 620g aprīkots ar 1.7GHz astoņu kodolu procesoru un ietver Android 4.4, kā arī 3G savienojamību, kas atbalsta HTC BlinkFeed, Video Highlights un Lock Screen funkcijas.     

Jaunais HTC Desire 620, kā arī HTC Desire 620g Baltijas tirgū būs pieejami 2015.gada janvārī baltā un pelēkā krāsā. To paredzamā pārdošanas cena - 300.00 EUR.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru