Vieta manām pārdomām par tehnoloģijām (un ne tikai par tām), interesantākām tehnoloģiju un zinātnes ziņām un sasniegumiem, kā arī dažiem jokiem jautrākai dzīvei.

pirmdiena, 2015. gada 23. marts

SIA Clusterpoint konkurss web un mobilo lietotņu izstrādātajiem

SIA Clusterpoint izsludina konkursu "Clusterpoint Challenge 2015" - izveidot un izstrādāt jaunus web programmatūras risinājumus (web aplikācijas, mobilās lietotnes), izmantojot Clusterpoint Cloud datu apstrādes platformu. Pats konkurss norisinās no 23.03.2015 - 20.04.2015 (pagarināts no 12.04.2015) ar kopējo balvu fondu 6000 EUR.

Pasākumā var piedalīties individuāli dalībnieki vai arī dalībnieku grupas un komandas, bet nedrīkst piedalīties Organizatoru un Partneru darbinieki, saistīto uzņēmumu darbinieki, kā arī darbinieku pirmās pakāpes radinieki.

Kā jau tas noprotams, šī konkursa mērķis ir veicināt Clusterpoint Cloud pakalpojuma atpazīstamību programmētāju vidū un interneta risinājumu (web/ mobilo lietotņu) izstrādi uz Clusterpoint Cloud platformas.

Lai piedalītos šajā konkursā, vispirms ir nepieciešams reģistrēties un izveidot Clusterpoint Cloud lietotāja kontu konkursa mājaslapā. Pēc tam ir jāizstrādā interneta aplikācija par jebkādu tēmu, risinājumā izmantojot Clusterpoint Cloud datu apstrādes platformu. Kad risinājums ir gatavs, tad gatavās kods ir jāiekopē portālā github.com, bet pašas strādājošās web aplikācijas hipersaite (vai prezentācija) ir jānosūta konkursa rīkotajiem uz e-pastu. Ja veido mobilo lietotni, tad vai nu nosūtīt savu izveidoto instalācijas failu vai arī saiti uz attiecīgo veikalu.

Iesniegtie risinājumi tiks vērtēti, izmantojot sekojošus kritērijus:
1. idejas kvalitāte: risinājuma radošums, oriģinalitāte un "wow" faktors;
2. idejas īstenošana: cik intuitīva un saprotama ir lietotāja saskarne, kopējais UX;
3. tehniskais izpildījums: cik lielā mērā izmantotas Clusterpoint Cloud datu apstrādes iespējas.
Un rezultātā pirmās vietas ieguvējs  saņems 3000 EUR, otrās vietas ieguvējs saņems 2000 EUR, bet trešās vietas ieguvēs saņems 1000 EUR.

Šādā konkursā svarīgs ir arī autortiesību jautājums.Visi konkursam iesniegtie darbi veidojami kā OpenSource risinājumi un publiskojami github.com portālā. Risinājuma autori saglabā tiesības norādīt sevi kā izstrādāto aplikāciju autorus un konkursa organizators nepretendē pārņemt autortiesības.
Konkursa organizators patur tiesības izmantot informāciju par konkursā iesniegtajām aplikācijām un to funkcionalitāti, kā arī iesniegto aplikāciju ekrānšāviņus konkursa organizatora publicitātes vajadzībām.

Aicinu Latvijas programmētājus un izstrādātājus ņemt dalību šajā konkursā un mēģināt iegūt galveno balvu!

Pieteikties konkursam un iepazīties ar detalizētiem konkursa noteikumiem var šajā vietnē: https://challenge.clusterpoint.com


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru