Vieta manām pārdomām par tehnoloģijām (un ne tikai par tām), interesantākām tehnoloģiju un zinātnes ziņām un sasniegumiem, kā arī dažiem jokiem jautrākai dzīvei.

trešdiena, 2015. gada 8. aprīlis

HTC izziņo jauno HTC One M8s

HTC ir laidis klajā jaunu, lieliskām funkcijām aprīkotu viedtālruni HTC One M8s. Jaunajam HTC One M8s ir skaists pilnmetāla korpuss un no Corning® Gorilla® stikla veidots 5 collu Full HD ekrāns, kas nodrošina īpašu izturību. 

HTC One M8s piedāvā lieliskas attēlveidošanas iespējas gan ar 5MP priekšējo kameru pašportretu iemūžināšanai, gan ar 13MP galveno kameru, kas ļaus uzņemt profesionāļu cienīgas fotogrāfijas, akcentējot vissmalkākās nianses. Tāpat telefonam ir arī HTC Eye™ Experience, kas piedāvā virkni funkciju attēlu pārveidošanai, vēl vairāk paplašinot ierastās tālruņa lietošanas iespējas.

Lietotāju atzītais HTC Boomsound™ ar diviem uz priekšu vērstiem skaļruņiem rada skaņu, kuru novērtēs gan mūzikas mīļotāji, gan filmu cienītāji. Ar 2840 mAh bateriju un jaudīgo Qualcomm® Snapdragon™ 615 četru kodolu procesoru tiks nodrošināts neticams funkciju ātrums un baterijas ilgtspēja, lai meklētu, straumētu, klausītos, rakstītu un sarunātos.

Darbojoties ar jaunāko Android Lollipop 5.0 un HTC Sense 6.0 programmatūru, HTC One M8s nodrošina nevainojamu visu funkciju izpildi. HTC BlinkFeed™ atdzīvina sākuma ekrānu, lai nekavējoties būtu pieejams iecienītākais sociālo tīklu saturs vai jaunākās ziņas. Papildinājumā tam ir arī Motion Launch™, kas viedi atbalsta HTC One M8s funkcijas - piemēram, lietotājam tiek dota iespēja atbildēt uz ienākošo zvanu, vienkārši pietuvinot tālruni ausij. Savukārt, HTC Switch sniedz iespēju viegli pārvietot visu nepieciešamo informāciju no kāda cita Android platformas tālruņa vai iPhone.

Pateicoties apjomīgajai 16GB iekšējai atmiņai, HTC One M8s būs pietiekami daudz vietas failu un ierakstu glabāšanai. Turklāt viedtālruņa atmiņu ir iespējams palielināt ar 128GB microSD™ karti, tādējādi nodrošinot, ka tālrunis būs piemērots arī fotogrāfiju, mūzikas vai video kolekcionāriem.
Jaunais HTC One M8s Baltijas tirgū būs pieejams 2015.gada aprīļa beigās, tēraudpelēkā krāsā. Tā paredzamā pārdošanas cena būs EUR 530.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru