Vieta manām pārdomām par tehnoloģijām (un ne tikai par tām), interesantākām tehnoloģiju un zinātnes ziņām un sasniegumiem, kā arī dažiem jokiem jautrākai dzīvei.

pirmdiena, 2015. gada 5. oktobris

Mācies un laimē ceļojumu uz Ameriku!

Tieši tā - sāc mācieties, uzlabo zināšanas un Tev būs iespēja bez maksas nokļūt Amerikā. Šī nav nekāda vietējās Latvijas augstskolas reklāma ar mazu iespēju uzvarēt, bet gan starptautiska Microsoft veidotā reklāmas akcija viņu virtuālajai akadēmijai (Microsoft Virtual Academy) ar vēl mazāku iespēju laimēt galveno balvu. Un galvenā balva ir tikai viena - bezmaksas brauciens uz Sietlu (ASV), lai apmeklētu Microsoft un redzētu, kā notiek virtuālās akadēmijas kursu filmēšana.

Viss, kas ir jādara - līdz 2015. gada 15. oktobrim ir jāapgūst vismaz viens no 3 kursiem - Developer's Guide to Windows 10, Getting Started with Windows 10 IT Pros vai Introduction to Programming with Python. Un beigās, kad esi kādu kursu noklausījies, paziņot to visai pasaulei (Twitter'ī vai Facebook'ā) ar mirkļa birku #RockedIt.

Šajā konkursā var piedalīties jebkurš pasaules iedzīvotājs, izņemot dažas valsis (Kuba, Irāna, Ziemeļkoreja, Sudāna un Sīrija) un ja neesi kaut kādā veidā saistīts ar šo kompāniju (darbinieks, sadarbības partneris). Un uzvarētājam Microsoft apmaksās ceļojumu uz Sietlu, 3 dienu dzīvošanu viesnīcā un nelielu kabatas naudu.
Ar pilniem noteikumiem var iepazīties šajā saitē: https://borntolearn.mslearn.net/goodstuff/p/kipitnc

Šis ir ne tikai labs konkurss, bet arī  labs veids, kā papildināt savas zināšanas un iemācīties kaut ko jaunu. Cerams, ka no Latvijas daudzi ņems dalību šajā pasākumā un papildinās savas zināšanas!
Vēlu veiksmi arī galvenās balvas iegūšanā!

Konkursa mājaslapa: https://borntolearn.mslearn.net/goodstuff/p/knowitproveit
Bilde ņemta no oficiālās konkursa mājaslapas.

Ja Tev ir kas sakāms vai piebilstams, droši to vari atstāt komentāros.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru