Vieta manām pārdomām par tehnoloģijām (un ne tikai par tām), interesantākām tehnoloģiju un zinātnes ziņām un sasniegumiem, kā arī dažiem jokiem jautrākai dzīvei.

trešdiena, 2012. gada 14. marts

Tiek plānota pirmā LU Datorikas fakultātes Alumni asociācijas tikšanās

Pirms neliela laika savā Facebook profilā pamanīju norādi, ka LU Datorikas fakultātei paliek 3 gadiņi un šajā gadadienā notiek pirmā LU DF Alumni asociācijas kopāsanākšana. Pats esmu absolvējis LU Fizikas un matemātikas fakultātes Datorikas nodaļas bakalaurus (1999.gadā) un maģistrus (2002.gadā). Tajā laikā mums bija tikai sava nodaļa un nebija fakultāte. Bet tos laikus atceros ar labām atmiņām - lieliski pasniedzēji, forši kursabiedri un iespēja uzzināt jaunas lietas.
Tāpēc, tiklīdz es pamanīju šo informāciju, man nebija daudz jādomā, lai pieteiktos uz šo pasākumu. Būs iespēja satikt ne tikai bijušos kursabiedrus, bet arī lieliskos pasniedzējus.

Kas tad ir LU Datorikas fakultātes Alumni un kāpēc tā ir izveidota?
LU DF Alumni asociācija ir izveidota, lai atbalstītu datorika attīstību Latvijā un vieno gan LU eksakto zinātņu fakultāšu studentus un absolventus, gan arī tos, kam vienkārši rūp IT nozares nākotne.
Tātad, šajā pasākumā var piedalīties jebkurš, kam rūp IT attīstība Latvijā. Neatkarīgi no tā, vai Tu esi datoriķis vai arī filologs. Galvenais vienojošais aspekts - rūpes par IT attīstību Latvijā.

Dalība LU DF Alumni asociācijā dos iespēju satikt sen neredzētus draugus un paziņas, gan arī apmainītas ar informāciju savā starpā, kā arī piedalīties dažādos tematisko pasākumos un dalīties savā pieredzē.


Par pašu pasākuma norises laiku
Kad: 16. martā no 17:00 līdz 19:00
Kur: LU Datorikas fakultāte (Raiņa bulvāris 19, 3. stāvā, 13. auditorija)


LU Datorikas fakultātes dekāns prof. Juris Borzovs aicina fakultātes absolventus un draugus svinēt LU DF dzimšanas dienu un pievienoties Alumni asociācijai!


Šajā tikšanās reizē izrunāsim tālākos soļus un aktivitātes, kas veicinās LU DF Alumni asociācijas attīstību un paplašināšanos!


Būsim priecīgi redzēt visus, kam rūp datorikas attīstība Latvijā!

Saite uz pasākuma ielūgumu: atrodams šeit.


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru