Vieta manām pārdomām par tehnoloģijām (un ne tikai par tām), interesantākām tehnoloģiju un zinātnes ziņām un sasniegumiem, kā arī dažiem jokiem jautrākai dzīvei.

otrdiena, 2012. gada 4. septembris

LMT sāk piedāvāt jaunu pieslēguma veidu - Brīvība

Ir pienācis 4.septembris. Likās jau, ka šodien nekas jauns  nevar notikt - skolēni jau sākuši savas skolas gaitas, Rīgā uz ielām jau atkal ir atgriezušies sastrēgumi un kārtējo reizi ir pienācis rudens (varētu pat teikt, ka rudens vēl nav beidzies un vēl arvien turpinās).
Bet tieši šodien Latvijas Mobilais Telefons sāk piedāvāt jaunu pieslēguma veidu Brīvība. Un ar tīri labu piedāvājumu un nosacījumiem!

Līdz šim visi telekomunikāciju operatori piedāvāja bezmaksas sarunas un īsziņas savā tīklā. Un zvani un īsziņas uz citu tīklu bija par maksu. Bet tagad LMT piedāvā savu jauno pieslēguma veidu, ar kuru ir iespējams veikt zvanus, sūtīt īsziņas un MMS uz jebkuru tīklu Latvija bez maksas un bez ierobežojuma. Lai būtu interesantāk, klāt tiek pieslēgts arī datu pārraide, bet tam gan ir tikai 50MB limits. Ja gribas lielāku datu pārraides apjomu, tad ir iespējams par atsevišķu maksu iegādāties arī kādu no Internets telefonā pakalpojumiem. Jaunais pieslēguma veids mēnesī izmaksās 6.99 (ar pašreizējo PVN likmi 21% apjomā).

Šis jaunais pieslēguma ir interesants tieši tiem cilvēkiem, kuriem draugi, radi un paziņas ir dažādos Latvijas telekomunikāciju operatoru tīklos. Tagad viņiem nevajadzēs uzturēt vairāku operatoru pieslēgumus, jo tagad pietiks ar vienu pieslēgumu. Vari runāt un sarakstīties bez raizēm.
Līdzīgi ir arī ar manu meitu - viņai klasesbiedri un draugi izmanto dažādus telekomunikāciju operatoru pakalpojumus. Un, lai viņa ar saviem draugiem varētu sazināties, tika izmantoti vēl arī citu operatoru priekšapmaksas kartes. Tās katru reizi bija jāpapildina un beigās sarunas un īsziņas ar draugiem izmaksā daudz dārgāk. Bet tagad, izmantojot šo jauno pieslēguma veidu, viņai nebūs jātērē nauda par priekšapmaksas kredītiem. Arī tas tomēr ir ietaupījums.
Latvijā šis pieslēguma veids ir jaunums. Tādu vēl neviens pie mums nepiedāvāja. Bet ārzemēs tas nav liels brīnums. Kaut vai tajā pašā Amerikā - Verizon tīklā arī bija pieslēguma veids, kas piedāvāja līdzīga veida pakalpojumus. Tikai viņiem mēneša maksa bija krietni vien lielāka, nekā pie mums. Un tas arī nebija diez cik populārs. Kaut gan tas pats Verizon arī pašlaik mēģina atkal atdzīvināt savu bezlimita pieslēguma veidu, lai to sāktu izmantot viņu klienti.

Pieslēgt šo jauno pieslēguma veidu ir vienkārši - LMT klientiem atliek nosūtīt tikai īsziņa ar tekstu BRIVIBA uz kodu 1667. Bet, ja grib kontakteties ar cilvēkiem, tad to iespējams veikt arī LMT klientu centrā, pie LMT dīlera vai arī zvanot uz LMT informatīvo telefonu.
Ja neesi LMT klients - tad pats zini kas jādara. Jāiesniedz pārejas pieteikums.

Papildus klāt reklāmas rullītis:



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru