Vieta manām pārdomām par tehnoloģijām (un ne tikai par tām), interesantākām tehnoloģiju un zinātnes ziņām un sasniegumiem, kā arī dažiem jokiem jautrākai dzīvei.

pirmdiena, 2014. gada 28. aprīlis

Ir laiks sākt apgūt Samsung Gear lietojumu veidošanu

Jau kādu laiku tirgū eksistē Samsung jaunais produkts - valkājamā aproce Samsung Gear. Lai tā kļūtu vēl populārāka, tai ir nepieciešamas papildus aplikācijas, kas celtu tās vērtību lietotāju vidū. Tāpēc Samsung pieturas pie pārbaudītām vērtībām un izsludina aplikāciju veidošanas konkursu, kas ir paredzētas tieši šai jaunajai iekārtai.

Jāņem vērā, ka konkurss sāksies tikai 8. maijā un tajā var piedalīties izstrādātājs no jebkuras valsts. Galvenais, lai aplikācija būtu izstrādāta tieši šai valkājamai iekārtai. Un tā izmanto paša Samsung veidoto Tizen operētājsistēmu.

Lai piesaistītu izstrādātājus veidot aplikācijas kādai konkrētai iekārtai vai videi, ir nepieciešams kāds balvu fonds. Un arī šoreiz Samsung nav paskopojies ar šo fondu - kopējais balvu fonds sastāda 1 250 000 ASV dolārus.

Pagaidām oficiālajā konkursa mājaslapā var iegūt tikai vispārīgu informāciju par šo konkursu un iespēju lejupielādēt Tizen SDK for Wearable. Bet, nāks tuvāk konkursa sākuma laiks, tad, es domāju, būs arī specificētas kategorijas, kurās varēs piedalīties konkursa dalībnieki. Bet pagaidām atliek vienīgi patrenēties un gaidīt oficiālo konkursa sākuma dienu.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru