Vieta manām pārdomām par tehnoloģijām (un ne tikai par tām), interesantākām tehnoloģiju un zinātnes ziņām un sasniegumiem, kā arī dažiem jokiem jautrākai dzīvei.

pirmdiena, 2014. gada 28. aprīlis

Starptautisks Windows 8 un Windows Phone izstrādātāju konkurss

Microsoft turpina popularizēt savu Windows 8 un Windows Phone izstrādes vides. Jo tagad ir pieejams jauns Windows 8 un Windows Phone aplikāciju izstrādātājiem paredzēts konkurss, kas jau iet pilnā sparā. Bet šoreiz balvas šajā konkursā ir arī iespaidīgākas - jo tas tomēr ir starptautisks konkurss, kurā dalību var ņemt jebkuras valsts iedzīvotājs (izņemot tās valstis, kurām ASV ir noteikusi dažādus ierobežojumus, kā Irāna, Kuba, Ziemeļkoreja, Sīrija, Sudāna).

Dalību šajā konkursā var ņemt gan individuālie izstrādātāji, gan arī mazie uzņēmumi, kur darbinieku skaits ir mazāk par 100 darbiniekiem. Un visiem dalībniekiem ir jābūt vismaz 16 gadus veciem.
Konkursa dalībnieki tiek klasificēti kāda no 3 grupām - students, individuālais izstrādātājs vai mazais uzņēmums. Katra grupa sacenšas savā starpā konkursa lielajās kategorijās.

Pats konkurss sastāv no 4 lielām kategorijām:
  1. labākā vairākplatformu aplikācija - galvenā balva ir Makerbot 3D printeris; papildus balvās ir 9 Nokia Lumia 1520 viedtālruņi;
  2. labākā Windows 8.1 aplikācija - galvenā balva ir brauciens uz 2014. gada Formula 1 Grand Prix, kas notiks ASV; papildus balvās ir 9 Nokia Lumia 1520 viedtālruņi;
  3. labākā Windows Phone 8.1 aplikācija - galvenā balva 10 000 ASV dolāri, lai ierīkotu savu izstrādātāja alu; papildus balvās ir 9 Nokia Lumia 1520 viedtālruņi;
  4. labākais sasniegums aplikāciju inovācijā un dizainā - galvenā balva ir Makerbot 3D printeris; papildus balvās ir 9 Nokia Lumia 1520 viedtālruņi.
Atšķirībā no iepriekšējiem Microsoft rīkotajiem konkursiem, šajā ir arī nelieli ierobežojumi. Viens dalībnieks drīkst pieteikt tikai 5 aplikācijas. Katrai aplikācijai var piešķirt līdz 2 kategorijām, kurās tā tiks pārstāvēta un cīnīsies par balvām. Tiklīdz pie reģistrēšanas tiks norādītas aplikāciju kategorijas, tā šo kategoriju konkursa laikā vairs nevarēs mainīt.

Konkurss notiek no 02.04.2014 - 01.06.2014. Tā kā pašlaik tas jau ir gandrīz pašā viducī. Ja kādam ir iesākta kāda aplikācija, tad pēdējais laiks to pabeigt un pieteikt šim konkursam. Ja vēl nav, tad pēdējais laiks to izveidot! Uzvarētāji tiks paziņoti 15. jūnijā.

Konkursam reģistrēties var šeit: https://publishwindows.com
Konkursa noteikumi izlasāmi šeit: https://publishwindows.com/contestrules



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru