Vieta manām pārdomām par tehnoloģijām (un ne tikai par tām), interesantākām tehnoloģiju un zinātnes ziņām un sasniegumiem, kā arī dažiem jokiem jautrākai dzīvei.

trešdiena, 2013. gada 6. novembris

Microsoft sāks piedāvāt atjauninājumus Microsoft Dynamics programmu sērijā


Biznesa konferencē Convergence 2013 EMEA Barselonā Microsoft paziņoja par vairākiem jaunumiem Microsoft Dynamics programmu sērijā. Tagad Microsoft piedāvāz pilnībā jaunu Microsoft Dynamics CRM klientu attiecību pārvaldes programmas versiju, kā arī sola ievērojamu atjauninājumu Microsoft Dynamics AX

Jaunajā Microsoft klientu pārvaldes risinājumā ir iestrādātas veidnes dažādu nozaru uzņēmumiem un organizācijām, kas ļauj programmatūru ievērojami vieglāk pielāgot individuālajām vajadzībām un uzsākt lietošanu. Tāpat Microsoft nāk klajā ar Mobilo CRM risinājumu, kas pielāgots Windows Phone, iOS un Android operētājsistēmām un lietotājiem ir pieejams bez papildu maksas.

Vairāki ievērojami jauninājumi ieviesti arī uzņēmumu resursu pārvaldes rīkā Microsoft Dynamics AX. Programmas atjauninājums piedāvā uzlabotas pārdošanas, loģistikas, transporta un noliktavu pārvaldes funkcijas, kas ļauj uzraudzīt pilnu preču realizēšanas ciklu reālajā laikā. Tāpat programmu būs iespējams lietot kā Iaas (Infrastructure as a service) mākoņskaitļošanas risinājumu Windows Azure platformā, kas reizē uzlabo funkcionalitāti un sniedz jaunus drošības risinājumus. Microsoft Dynamics AX iespējams iekļaut arī vairākas papildu programmas dažādu biznesa procesu pārvaldībai un analīzei, kā, piemēram Expense management and reconciliation, Timesheets, Approvals un atjaunoto Business Analyzer. Programmas jau pašlaik ir pieejamas Windows Marketplace, savukārt Microsoft Dynamics AX 2012 R3 atjauninājums gaidāms nākamā gada pirmajā ceturksnī.

Plašāka preses relīze ir lasāma šajā lapā.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru