Vieta manām pārdomām par tehnoloģijām (un ne tikai par tām), interesantākām tehnoloģiju un zinātnes ziņām un sasniegumiem, kā arī dažiem jokiem jautrākai dzīvei.

sestdiena, 2013. gada 23. novembris

Spēlei "Lecīgie kvadrātiņi" izveidota Windows 8.1 versija

Tāpat kā lietojumprogramma Rēķināsim!, arī spēle Lecīgie kvadrātiņi bija veidota tikai Windows 8 videi. Kopš Windows 8.1 parādīšanās, tā turpināja būt pieejama Windows veikalā un instalējama arī šajā vidē, bet nebija īpaši optimizēta darbam Windows 8.1 videi.
Tā tas bija līdz nesenajam laikam (22.11.2013), kad Windows veikalā beidzot tika apstiprināta šīs manas spēlītes jauna versija, kas tika pielāgota speciāli jaunajai Windows videi. 

Nekādas īpašas izmaiņas šoreiz netika veiktas, tikai pielāgots programmas kods, lai izmantotu Windows 8.1 piedāvātās iespējas. Tāpēc esošie Windows 8 lietotāji nekādas izmaiņas neredzēs. Bet tiem Lecīgie kvadrātiņi spēlētājiem, kuri jau paspēja pāriet uz Windows 8.1, automātiski tiks atjaunota šīs spēle versija bez papildus darbību veikšanas. To automātiski veic pats Windows bez lietotāju iesaistīšanas. Tā kā vakardienas un šodienas laikā visiem jau vajadzētu būt saņēmušiem atjaunoto versiju.
Ja vēl neesi paspējis uz sava Windows 8.1 uzinstalēt šo spēli, tad, instalējot no Windows veikala, uzreiz tiks instalēta Windows 8.1 paredzētā versija.

Bet Windows 8.1 vidē ir daži nelieli uzlabojumi, kas ir redzami tikai Windows 8.1 lietotājiem, jo Windows 8 videi šīs lietas Microsoft nemaz nepiedāvā.
Viena no redzamākām lietām ir vairāku ikonu pieejamība Windows sākumekrānā - tagad ir iespējami 4 dažādi izmēri. Tagad katrs pats var izvēlēties, cik lielu ikonu rādīt sākumekrānā!
Otra svarīgā lieta, kas nav īpaši redzama, bet mazliet ir jūtama - Lecīgie kvadrātiņi ātrdarbība. Varbūt man tikai tā izliekas, bet spēles palaišana notiek mazliet ātrāk, nekā Windows 8 vidē. Arī pārējai darbībai jānotiek ātrāk un labāk, bet tas īpaši nav jūtams.

Spēle Lecīgie kvadrātiņi ir atrodama Windows veikalā. Ja vēl neesi to uzinstalējis, tad tagad ir iespēja to izdarīt!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru