Vieta manām pārdomām par tehnoloģijām (un ne tikai par tām), interesantākām tehnoloģiju un zinātnes ziņām un sasniegumiem, kā arī dažiem jokiem jautrākai dzīvei.

pirmdiena, 2013. gada 25. novembris

Preses relīze: Pirmssvētku laikā viedtālrunis HTC One piedzīvo zeltītas pārvērtības

HTC, globālais līderis mobilo inovāciju un dizaina jomā, izziņo pasaulē profesionāļu lokā augsti vērtēto viedtālruni HTC One jaunā, izsmalcinātā zelta krāsā. Tāpat kā jau esošie HTC One sudraba, melnā, zilā un sarkanā krāsa, arī jaunais viedtālrunis zelta krāsā apvieno sevī jaudu un visas slavētākās šī modeļa funkcijas, apvienotas matētā korpusā ar melniem akcentiem, kas piešķir ierīcei izsmalcinātību.

"Mēs ņēmām vērā jau esošā viedtālruņa HTC One vienlaidus korpusa dizainu un pasaulē izziņotā 18 karātu zelta HTC One viedtālruņa panākumus un radījām viedtālruni HTC One arī zelta krāsā, lai nodrošinātu viedtālruņu lietotājiem plašākas izvēles iespējas," norāda Filips Blērs (Philip Blair), HTC Eiropas, Tuvo Austrumu un Āfrikas reģiona prezidents.
Sava īpašā dizaina dēļ HTC One ir guvis starptautisku atpazīstamību. Ar pārsteidzoši matēto apdari un vienlaidus korpusa dizainu, jaunais ierīces tonis padara zeltu par modernāko krāsu svētku sezonā un par stilu, bez kā nevarēs iztikt 2014. gadā. 

Arī jaunākajam viedtālruņu One ģimenes papildinājumam būs visas HTC One funkcijas, ieskaitot HTC Zoe, HTC BlinkFeed un HTC BoomSound, un tas būs pieejams Latvijas tirgū decembra vidū. 

Par HTC
Kompānija HTC Corp. (HTC) dibināta 1997. gadā un radījusi daudzas apbalvojumus un atzinību ieguvušas mobilās iekārtas, tajā skaitā industrijas jaunatklājumus. Par prioritāti izvirzot lietotāju, vienmēr ir koncentrējušies uz dizaina un tehnoloģiju inovācijām, lai radītu personīgu pieredzi katram HTC lietotājam visā pasaulē. HTC lepojas ar viedtālruņu un planšetdatoru izstrādi, kas darbojas ar HTC Sense® sistēmu, daudzslāņainu grafisku lietotāja saskarni un citām inovācijām. Plašāk: www.htc.com.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru