Vieta manām pārdomām par tehnoloģijām (un ne tikai par tām), interesantākām tehnoloģiju un zinātnes ziņām un sasniegumiem, kā arī dažiem jokiem jautrākai dzīvei.

piektdiena, 2014. gada 9. maijs

Ir noskaidroti Microsoft rīkotā Windows 8.1 lietojumprogrammu izstrādes konkursa uzvarētāji

Ir noslēdzies un paziņoti Microsoft rīkotā un Microsoft Latvia atbalstītā Windows 8.1 lietojumprogrammu izstrādes konkursa uzvarētāji. Lai arī pats konkurss bija noslēdzies jau 30.aprīlī, tomēr darbu vērtēšana ilga līdz pat 8. maijam, kad, neilgi pirms pusnakts, tika paziņoti šī konkursa uzvarētāji.

Es pats šajā konkursā piedalījos ar 5 aplikācijām, bet lielāku cerību uz uzvaru liku tieši uz lietojumprogrammu "Latviešu valodas gramatika". Šis bija pagaidām vienīgas projekts, kas tik veidots sadarbībā ar Sintiju. Un tieši šis kopprojekts arī ieguva 1. vietu lokālo izstrādātāju kategorijā!

Lokālo izstrādātāju kategorijā uzvarētāji no Latvijas ir šādi:
izglītības kategorijā: Andris Buhanovskis ar aplikāciju "Latviešu valodas gramatika" - balvā iegūst planšetdatoru Prestigio Multipad Visconte.
pārnests no Windows Phone kategorijā: Egons Kalniņš ar aplikāciju "Autoskola (free)" - balvā iegūst planšetdatoru Prestigio Multipad Visconte.
UX lietotāju saskarnes dizaina kategorijā: Kārlis Briedis ar aplikāciju "BitMaze" - balvā iegūst viedtālruni Nokia Lumia 1520.
inovāciju kategorijā: Edgars Ozols ar aplikāciju "English dictates" - balvā iegūst planšetdatoru Prestigio Multipad Visconte.

Reģionālā kategorijā uzvarētājs no Latvijas ir:
Andris Pakulis ar spēli "2048" - balvā iegūst viedtālruni Nokia Lumia 1520.

Apsveicu visus uzvarētājus!
Ar pilnīgi visiem konkursa uzvarētājiem no visām valstīm var iepazīties konkursa oficiālajā mājaslapā.

Bet tie, kuri gribēja piedalīties šajā konkursā, bet to nepaspēja izdarīt, vēl ir lieliska iespēja iesniegt savus darbus starptautiskā Windows 8 un Windows Phone izstrādātāju konkursā.

Ja Tev ir kas sakāms vai piebilstams, droši to vari atstāt komentāros.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru