Vieta manām pārdomām par tehnoloģijām (un ne tikai par tām), interesantākām tehnoloģiju un zinātnes ziņām un sasniegumiem, kā arī dažiem jokiem jautrākai dzīvei.

pirmdiena, 2014. gada 19. maijs

HTC iepazīstina ar savu jaunāko veikumu - HTC One mini 2

Jau kādu laiciņu tirgū ir pieejams HTC One (M8) modelis. Lai būtu interesantāk, drīzumā būs pieejams arī jaunā HTC One mazais brālītis - HTC One mini 2. Tas būs nedaudz mazāks, bet ar jau pazīstamo un skaisto dizainu, 2 skaļruņiem un vēl dažiem uzlabojumiem, salīdzinot ar iepriekšējo HTC One mini modeli.

Jaunais viedtālrunis ir ieguvis mazliet lielāku ekrānu, tagad tam jau ir 4.5" liels Super LCD2 ekrāns. Un atšķirība no iepriekšējā modeļa, tam būs arī 1.2 GHz 4-kodolu procesors. Atmiņas daudzums gan ir tāds pats, kā iepriekš - 1 GB RAM un 16 GB iekšējā atmiņa, bet atšķirība ir tāda, ka jaunajā aparātā ir iespējams pievienot klāt arī microSD karti. Līdz ar to iekšējo atmiņu var papildināt vēl par 128 GB.
Ja iepriekšējam modelim bija tāds muzikāls papildinājums kā Beats Audio, tad tagad tā vairs nav. Tā vietā ir nācis cits jaunums - HTC Boom Sound. To, cik labi šis jaunums uzlabo skaņas kvalitāti, varēs pārliecināties tikai ar pašu viedtālruni, turot to rokās un klausoties mūziku.

Ir arī uzlabojumi fotokameru jomā - priekšpusē atrodas 5 MP kamera, bet aizmugurē atrodas 13 MP kamera. Cerams, ka aizmugurē esošas fotokameras megapikseļi tik tiešām spēs palīdzēt iegūt daudz labākas kvalitātes bildes. Bet priekšpusē esošā 5MP kamera spēs nodrošināt nevainojamus pašīšus, kas ar tādam lietam nodarbojas. Tāpat priekšējai kamerai ir iespējams uzstādīt taimeri, dodot laiku ieņemt vēlamo pozu fotogrāfijai. Lai piešķirtu šiem pašportretiem profesionalitātes dvesmu, jaunajam HTC One mini 2 ir arī "Touch Up" funkcija smalkiem skaistuma uzlabojumiem - ādas nogludināšanai, sarkanu acu efekta noņemšanai, sejas kontūru koriģēšanai, nezaudējot dabiskumu.

Šajā aparātā būs pieejams arī HTC BlinkFeed un jaunā HTC Sense 6 saskarne. Ir arī pieejams mazliet uzlabots HTC Zoe programma, kas nofilmē dažu sekunžu garu video. Izmantojot Remix funkciju, būs iespējams pievienot savus video, fotogrāfijas vai skaņu celiņu, radot jaunu Zoe Highlight video, ļaujot šo pašu notikumu izdzīvot citā formā

Nobeiguma vietā.
Jaunajā HTC One mini 2 viedtālrunī ir ieviesti daudz jaunumu un uzlabojumu, salīdzinot ar iepriekšējo modeli. Pēc tehniskajiem parametriem un esošām bildēm ar šo viedtālruņu modeļiem, mani šis aparāts ir ļoti ieinteresējis un ieintriģējis. Godīgi sakot, tas man pat ļoti patīk. Cerams, ka ar aizmugurē esošās fotokameras palīdzību būs iespējams uzņemt kvalitatīvas bildes. Tad es ar došu sirdi varēšu teikt, ka šīs modelis ir pats labākais viedtālrunis, ja vien HTC neizdomās ar kaut ko sabojāt visu labo iespaidu. Bet to varēs zināt tikai pēc tam, kad tas tiks apskatīts.

Viedtālrunis HTC One mini 2 Baltijas tirgū pie mobilo sakaru operatoriem būs pieejams no 2014. gada jūlija pelēkā, sudrabainā un zeltainā krāsā. Aptuvenā pārdošanas cena būs 450.00 EUR.
Vēlos pateikties Kitijai Balcarei no Hauska&Partner par šo informāciju.

Ja Tev ir kas sakāms vai piebilstams, droši to vari atstāt komentāros.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru