Vieta manām pārdomām par tehnoloģijām (un ne tikai par tām), interesantākām tehnoloģiju un zinātnes ziņām un sasniegumiem, kā arī dažiem jokiem jautrākai dzīvei.

piektdiena, 2012. gada 18. maijs

Atskats uz drifta sezonas 2012 atklāšanu

Es neesmu liels drifta cienītājs. Mana līdzšinējā pieredze ar šo visu padarīšanu bija tikai tāda, cik nu atsaldētie autobraucēji slidinājās Dominas vai Alfas autostāvietā. Un arī dažreiz datorspēlēs (Need for Speed sērijās) pats paslidinājos. Bet tā tas bija līdz 12.05.2012 pēcpusdienai, kad ar ģimeni devāmies uz Biķernieku sporta kompleksu, lai apskatītu šo drifta sacensību. Sākumā mēs bijām Robotika 2012 pasākumā, bet pēc tam dēlam bija apsolīts, ka aiziesim arī uz šo pasākumu. 

Līdz šim es mazliet skeptiski noraudzījos uz šo drifta padarīšanu. Nu kas gan tur var būt interesants, kad mašīna brauc un uz līkumiem slidinās?


Kad nokļuvām pie Biķernieku sporta kompleksa, tad jau pie sētas bija jūtama degošas gumijas smaka. Nodomāju, kā es spēšu izturēt to visu un it īpaši to degošo gumijas smārdu.


Laiks arī bija samērā vēss un bez papildus apģērba gabala to nevarētu izturēt. Bet nekas tik ļoti silts arī nebija līdzi. Bet kādu brīsniņu gan varēja izturēt un pavērot šo padarīšanu.


Mēs ieradāmies tiešu uz to laiku, kad trasē notika Street klases braucieni. Skatoties šos braucienus, šī drifta padarīšana kļuva arvien interesantāka un interesantāka, līdz arī man tas sāka patikt arvien vairāk un vairāk.


Kad bija beigusies Street klases sacensības, sākās PRO amatieru klases braucieni. Un tie bija vēl baudāmāki, nekā Street klases braucieni. Bet diemžēl bija iespējams noskatīties tikai dažus braucienus, jo bija jau jādodas citās darīšanās.

Un beigās piedāvāju vēl dažus klipus, kas bija safilmēti šajā pasākumā.











2 komentāri:

  1. Šajā gonkā piedalījās Street un ProAM (Pro amatieri) klases. Īstā PRO klases gonka būs kaut kad jūnijā. Uz to es ļoti rekomendēju aiziet - pavisam citi ātrumi, pavisam citas mašīnas un pavisam cits feeling.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies par komentāru!
      Tik tiešām, šoreiz bija PRO amatieru klase. Esmu to pielabojis arī pašā rakstā, lai atbilstu patiesībai :)
      Jau toreiz varē'ja redzēt atšķirību starp Street un PROAM klasi. Un tur es varu piekrist, ka PRO klases braucieni būs vēl interesantāki :)
      Būs vien jāmēģina tad jūnijā izbrīvēt laiciņu un aiziet.

      Dzēst