Vieta manām pārdomām par tehnoloģijām (un ne tikai par tām), interesantākām tehnoloģiju un zinātnes ziņām un sasniegumiem, kā arī dažiem jokiem jautrākai dzīvei.

ceturtdiena, 2014. gada 9. oktobris

HTC sāk piedāvāt mobilu kameru un Zoe aplikāciju plašākam lietotāju pulkam

HTC nesnauž uz saviem lauriem un mēģina iekarot pasaules tirgu ne tikai ar viedtālruņiem, bet arī ar mazliet savādākām iekārtām. Šoreiz HTC izmēģina veiksmi ar mazizmēra kameru un savas unikālās aplikācijas piedāvāšanu plašākai mobilo iekārtu lietotāju publikai.

RE: pārsteidzošā mazā kamera
Tā ir iespēja aizmirst skatupunktu caur kameru un izdzīvot mirkli pilnībā ar RE - HTC jaunāko foto inovāciju. Pilnībā mainot gan to, kā ar pogas spiedienu tiek tverts mirklis, gan kā var lūkoties šajā mirklī - mazā RE kamera sniedz iespēju mirkli fotogrāfijā vai video notvert dabiski.

Papildinājumā pārsteidzošajam un neatkārtojamam cilindriskajam dizainam, kas radīts, lai ierīce komfortabli iegultu plaukstā, un pateicoties iebūvētam tvēriena sensoram, RE kamera kļūst aktīva tiklīdz tā tiek pacelta un vairs nav vajadzības izmantot atsevišķu kameras pogu. Ar vienu pieskārienu ekrānam iespējams iemūžināt fotogrāfiju, bet ar ilgāku pieskārienu ekrānam iespējams mirkli iemūžināt video, līdz ar to nekas netiek palaists garām, meklējot vajadzīgās funkcijas.
Pateicoties augstas izšķirtspējas, 16 MP CMOS sensoram, Full HD (1080p) video ieraksta funkcijai, 146 grādus platleņķa objektīvam, palēninājuma ieraksta funkcijām RE tvers mirkļus līdz šim vēl nebijušā veidā. RE aplikācijas īpašības dod iespēju ar tālvadības skatu meklētāju iegūt neatkārtojamu fotogrāfiju, kā arī mobilās ierīces ekrānā vērot pašu darbību vai, pieslēdzoties galerijai, atkārtoti noskatīties fotogrāfijas un video, kas jau ir saglabāti. Tā kā dzīves piedzīvojumi ir nebeidzami daudz, aplikācija dos iespēju saglabāt it visu tālrunī vai automātiski virtuālajā mākonī, lai vairs nevajadzētu uztraukties par vietas trūkumu tālrunī, nezaudējot kādu lielisku fotogrāfiju. Papildinājumā RE drīzumā sniegs iespēju video straumēšanai YouTube, dodot iespēju izdzīvot ik mirkli un tajā pašā laikā dalīties ar to savā YouTube kanālā. RE aplikācija būs pieejama gan Android, gan iOS platformās. 

Zoe: dzīves piedzīvojums

Pateicoties jaunajai Zoe video rediģēšanas aplikācijai, ir viegli apkopot video un fotogrāfijas stilīgos video labāko mirkļu apkopojumos, kas papildināti ar skaistu mūziku, lai dalītos tajos ar saviem draugiem Zoe kopienā. Sniedzot iespēju draugiem rediģēt jau lietotāja paša izveidoto saturu, ar Zoe palīdzību iespējams radīt vislabāko kopīgo mirkļu apkopojumu, lai ar to savukārt dalītos sociālajos tīklos. 

Zoe 1.0 lietotājiem tiek piešķirta vēl lielāka brīvība, lai radītu īsus, vidēji garus un garus Zoe video, kas var tikt radīti gan tikai no pāris attēliem, gan no vairākiem video. Pateicoties jaunajam satura instrumentam, ir viegli prezentēt gan video klipus, gan tikai atsevišķus attēlus interesantā un vizuāli aizraujošā veidā. 

Pilnībā integrējoties ar RE kameru, Zoe video labākie mirkļi tiek radīti automātiski, lai ar tiem uzreiz varētu dalīties. Vairs nepastāv vajadzība tos rediģēt, sinhronizēt tālruni ar datoru. Tā vietā var vienkārši visu augšupielādēt tikai ar vienu pieskārienu. Pieejams bez maksas Android un iOS platformās šī gada laikā, Zoe 1.0 būs nākamā paaudze sociālai komunikācijai.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru