Vieta manām pārdomām par tehnoloģijām (un ne tikai par tām), interesantākām tehnoloģiju un zinātnes ziņām un sasniegumiem, kā arī dažiem jokiem jautrākai dzīvei.

ceturtdiena, 2014. gada 16. oktobris

HTC un Google iepazīstina ar jauno Nexus planšetdatoru

HTC izziņojis pasaulē pirmo Lollipop planšetdatoru - Nexus 9. Ciešas HTC un Google sadarbības rezultātā Nexus 9 apvieno HTC modernāko dizaina tehnoloģiju un inovāciju mantojumu ar Google izcilību intuitīvajā programmatūrā.

Sniedzot labāko precizitāti dizainā un veiktspējā 

Ietverts matēta alumīnija rāmī, kas nemanāmi saplūst ar ekrānu, un ērtu aizmugurējo daļu Nexus 9 ir gan smalks, gan gluds, apliecinot HTC prasmi darbā ar metālu. Tāpat Nexus 9 ir arī 8.9" HTC ekrāns ar 4:3" proporciju, kas ir pietiekami liels, lai spētu izpildīt jebkuru uzdevumu, bet tajā pašā laikā arī pietiekami mazs, lai būtu ērts turēšanai rokā. Sverot vien 436g, tas ir viegls un tāpēc viegli pārnēsājams.

Šis viegli lietojamais, spēcīgais planšetdators lepojas ar Nvidia® Tegra® K1 64 bitu divkodolu procesoru, kas nodrošina, lai pārslēgšanās starp dažādiem uzdevumiem būtu ātra un vienkārša, un Keppler GPU, kas savukārt ir nodrošinājis, lai datora izmēra cienīga veiktspēja un grafika būtu pieejama arī planšetdatorā.

Priekšējā (1.6MP) un aizmugurējā (8MP) kamera dod iespēju notvert mirkļus brīdī, kad tie notiek, bet Nexus 9 planšetdatora 2K ekrāna (2048x1536) izšķirtspēja dod iespēju skatīt fotogrāfijas, video vai izmantot internetu, redzot smalkas detaļas un dzīvas krāsas. Divkāršos uz priekšu vērstos skaļruņus iezīmē jau zināmie pastiprinātāji un HTC BoomSound™, nodrošinot stereo skaņu ierīces priekšpusē, kas īpaši patiks mūzikas un spēļu mīlētājiem.

Pirmais planšetdators ar Lollipop 

Radīts, lai gūtu visu iespējamo no Lollipop operētājsistēmas, Nexus 9 ir aprīkots ar funkcijām, kas padarīs darbošanos dažādos režīmos vieglu, tajā pašā laikā sniedzot plašas iespējas personalizēšanai un drošībai plašas izvēles drošības uzstādījumu funkcijās. Tā paplašinātais akumulators nodrošinās, lai vairāk laika varētu pavadīt lietojot ierīci, nevis to uzlādējot. 

Nexus 9 būs pieejami kā 16GB, 32GB un 32GB LTE modeļi.

Vēlos pateikties Kitijai Balcarei, HTC komunikācijas konsultantei, par atsūtīto informāciju.

1 komentārs: