Vieta manām pārdomām par tehnoloģijām (un ne tikai par tām), interesantākām tehnoloģiju un zinātnes ziņām un sasniegumiem, kā arī dažiem jokiem jautrākai dzīvei.

trešdiena, 2014. gada 8. oktobris

Microsoft Latvia rīko izstrādātājiem paredzētu pasākumu DevCamp: Cloud

Microsoft Latvia rīko izstrādātājiem paredzētu pasākumu DevCamp: Cloud un tas būs saistīts ar mākoņdatošanu, datu uzglabāšanu mākonī un citām ar mākoņiem saistītām lietām. Pasākums norisināsies 15. oktobrī un tas notiks visas dienas garumā.

Šajā pasākumā ir paredzēts apgūt jaunākās Microsoft Azure iespējas un funkcijas, kā arī to pakalpojumu izmantošanu - tiks apskatītas Microsoft Azure virtuālās mašīnu, websaitu un Visual Studio 2013 izmantošana, lai veidotu dažāda veida aplikācijas un mēģinātu tās pārcelt uz mākoni. Iespējams, ka beigās vēl arī iemācīsies arī izveidot websaitus, mobilas aplikācijas un arī biznesa klases aplikācijas (enterprise-class applications), kā arī uzzināsi, kādas jaunas iespējas ir parādījušās Microsoft Azure vidē.

Bet šim pasākumam ir arī neliels priekšnosacījums - ierodoties ar savu datoru, ir jābūt arī aktivizētam Microsoft Azure abonementam. Ja tas vēl nav izdarīts, tad ir jāiet uz Microsoft Azure mājaslapu un jāaktivizē 30 dienu bezmaksas abonements.

Pasākums plāns būs šāds:
  9.30 Registration and Coffee
10.00 Keynote
11.00 IAAS
11.50 Snack break
12:00 Web
13:00 Lunch
14.00 Cloud Solutions (PAAS)
14.50 Snack break
15.00 Data and Data Insights
15.50 Snack break
16.00 Mobile Services
17.00 Snacks, drinks and farewells
Pasākums notiks 15. oktobrī Microsoft Latvia birojā Rīgā, Zaļā ielā 1.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru