Vieta manām pārdomām par tehnoloģijām (un ne tikai par tām), interesantākām tehnoloģiju un zinātnes ziņām un sasniegumiem, kā arī dažiem jokiem jautrākai dzīvei.

pirmdiena, 2013. gada 23. septembris

Jauns izstrādātāju konkurss no Unity un Microsoft

Septembra sākums tiešām sanācis tāds ražīgs ar dažādiem izstrādātājiem paredzētiem konkursiem. Tagad šāda paša veida konkursu piedāvā arī Unity, kas to veido sadarbībā ar Microsoft. Abas šīs kompānijas aicina izstrādātājus, kas izmanto Unity vidi, iesūtīt savus risinājumus Windows 8 un Windows Phone 8 videi un iespēju laimēt galveno balvu - 30 000 USD.

Konkursa mērķis ir izveidot interesantas un unikālas spēlēs vai lietojumus, izmantojot Unity 4 izstrādes vidi un tās publicēt Windows veikalā vai Windows Phone veikalā. Katrs dalībnieks konkursam var pieteikt ne vairāk, kā 10 risinājumus.  Drīkst veidot jaunas spēles un lietojumus vai arī piedāvāt jau esošos risinājumus, kas ir pārveidoti šim vidēm.

Konkurss tiek dalīts 2 lielās grupās - lietojumu izstrādāšanai Windows 8 un Windows Phone 8 vidēs. Un katrai grupai ir savas naudas balvas:
1. vietas ieguvējs saņem 30 000 USD
2. vietas ieguvējs saņem 10 000 USD
3. vietas ieguvējs saņem 5 000 USD.

Balvu fonds ir tīri labs un arī motivējošs. Galvenais, lai ir kāda ideja un ir arī zināšanas, lai varētu izveidot spēles un lietojumprogrammas ar šo izstrādes vidi. Ja nu kādam ir jau kāds gatavs produkts, tad pēdējais laiks ir to pārveidot šim vidēm un piedalīties šajā konkursā. 
Laika gan nav īpaši daudz palicis - visa konkursa beigu datums ir 30.septembris. 

Vairāk informācijas var lasīt šeit: http://unity3d.com/contest/windows

Ja Tev ir ko teikt šajā sakara vai ir kādi jautājumi, droši vari to atstāt komentāros.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru