Vieta manām pārdomām par tehnoloģijām (un ne tikai par tām), interesantākām tehnoloģiju un zinātnes ziņām un sasniegumiem, kā arī dažiem jokiem jautrākai dzīvei.

piektdiena, 2013. gada 6. septembris

Samsung izsludina lietojumprogrammu konkursu "SAMSUNG SMART APP CHALLENGE 2013 for GALAXY NOTE"

Jauns mēnesis ir sācies ar jaunu konkursu no Samsung. Šoreiz programmēšanas konkurss ir paredzēts jaunajam Samsung Galaxy Note 3 un Samsung Galaxy Note 10.1, izmantojot Samsung Mobile SDK. Un kopējais balvu fonds šajā konkursā sastāda 1 100 000 USD. Puse no šīs naudas balvas tiek Note 3 aplikāciju uzvarētājam un otra puse tiek Note 10.1 aplikāciju uzvarētajiem.

Sākšu ar balvām.
Kopējais balvu fonds ir mazliet vairāk par 1 miljonu dolāru. Kopā tiks apbalvotas pirmo 3 vietu ieguvēji.
1.vietas ieguvējs saņems 200 000 ASV dolāru un to iegūs tikai viens cilvēks (vai komanda) katrā grupā.
2.vietas ieguvējs saņems 100 000 ASV dolāru un kopā būs iespējami 2 otrās vietas ieguvēji katrā grupā.
3.vietas ieguvējs saņems 50 000 ASV dolāru un ir paredzētas 3 trešās vietas ieguvēji katrā grupā.
Un, protams, uzvarētāji vēl saņems arī dažāda veida palīdzības iespējas mārketinga ietvaros. Vairāk par balvām var palasīt oficiālās mājas lapā šajā sadaļā: Awards&Judging.

Izstrāde.
Izstrādāt vajag aplikāciju, kas darbosies Samsung Galaxy Note 3 vai Note 10.1 iekārtās. Izstrāde ir jāveic Android vidē un ir jāizmanto Samsung Mobile SDK, it īpaši S Pen vai S Look pakotnes.
Nekādu citu ierobežojumu uz aplikāciju izstrādi nemanīju. Bet vajag ielāgot, ja žūrija izveidotajā aplikācijā vērtēs tās unikalitāti, komerciālo potenciālu, funkcionalitāti, lietojamību un, protams, dizainu.

Konkursa laiks.
Konkurss ir pavisam svaigs un sācies nesen. Šis konkurss notiek no 05.09.2013. - 30.11.2013. Šajā laikā ir jāiesniedz aplikācija un jānosūta konkursa pieteikums Samsung'am. Kā jau tas tagad notiek visās lietojumprogrammu un spēļu izstrādēs, tad ir īpašs Samsung aplikāciju sertifikācijas process, kas var ilgt no pāris dienām līdz pat dažām nedēļām.
Žūrija visas iesūtītās aplikācijas izvērtēs 2014.gada janvāra un februāra laikā, lai jau 2014.gada februāra beigās paziņotu uzvarētājus.

Vairāk informācijas par konkursu var iegūt oficiālajā konkursa mājaslapā: http://developer.samsung.com/ssac2013/note/aboutTheChallenge.do

Ja Tev ir ko teikt šajā sakara vai ir kādi jautājumi, droši vari to atstāt komentāros.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru