Vieta manām pārdomām par tehnoloģijām (un ne tikai par tām), interesantākām tehnoloģiju un zinātnes ziņām un sasniegumiem, kā arī dažiem jokiem jautrākai dzīvei.

piektdiena, 2013. gada 19. aprīlis

Kruīza brauciens Rīga-Stokholma-Rīga 2013: pēcvārds un nepateiktais

Rakstot par šo braucienu, šis un tas ir palicis nepateikts un neuzrakstīts. Bieži vien gadās, ka pēc uzrakstīšanas vai vēl pēc kāda laika atceros kaut ko interesantu vai arī tiek pamanīts kāds notikums sabildētajās un safilmētajos materiālos, ar ko gribētos arī ar citiem padalīties. Tā ir arī šajā reizē.


Galvenais, kas jāņem vērā, dodoties šādos kruīzos - uz kuģa nav īsti ko darīt. Ja Tu neesi liels naktsdzīves cienītājs un nedosies uz nakts diskotēku vai karaoke pasākumu, tad vienīgā izklaide ir skatīties uzvesto kruīza šovu. Bet tas ir interesants tikai braucot vienā virzienā, jo atpakaļ braucot tas daudz nemainās. Vēl arī paliek variants - piedzerties.

Esot pilsētā, es ieteiktu jau laikus, pirms brauciena, apskatīt un izvēlēties apskates objektus un maršrutus. Izplānot un sagatavot kartes, kur iet un kādā virzienā kustēties un ko apskatīt. Tad tomēr daudz vairāk var redzēt un arī daudz interesantāk būs pavadīts laiks, nekā tikai vienkārša klaiņošana pa pilsētas ielām un beigās neredzēt neko interesantu.

Braucot uz šī prāmja un esot uz klāja, mēģināju pafilmēt, kā kuģis brauc pa mazliet aizsalušo Baltijas jūru. Zemāk piedāvāšu dažus uzfilmētos videogabalus no šī brauciena, kas netika pievienoti pie iepriekšējiem rakstiem.

Izbrucot no Rīgas ostas:

Ledi Baltijas jūrā 1.dienas vēlā pēcpusdienā:

Ledi Baltijas jūrā 1.dienas vēlā pēcpusdienā:

Ledi Baltijas jūrā 1.dienas naktī:

Ledi Baltijas jūrā 1.dienas naktī:


Un protams, kā tad var neparādīt sardzes maiņu pie karaļa pils! Interesants šovs!

Gan jau ir vēl kas tāds, kas paliks nepateikts un neparādīts. Bet tas lai nu tagad paliek tikai manās atmiņās un datnēs.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru