Vieta manām pārdomām par tehnoloģijām (un ne tikai par tām), interesantākām tehnoloģiju un zinātnes ziņām un sasniegumiem, kā arī dažiem jokiem jautrākai dzīvei.

sestdiena, 2013. gada 6. aprīlis

iPhone 4 pašdarbība jeb spokošanās

Nu jau bikucīti vairāk nekā pirms 2 gadiem Sintijas iPhone izdomāja strādāt patstāvīgi, bez cilvēku klātbūtnes. Kāds tam bija iemesls, neviens nezina - varbūt sūtot kādu partiju, šis telefons bija nokļuvis pārāk tuvu Černobiļas reaktoram un nu tam iekšā kaut kas sāka mutēties un pārveidoties. Vai arī tas bija kāds Apple slepens un neafišēts eksperiments ar telefonu, kuram vēl nebija jānokļūst dienas gaismā un lietotāju rokās. Lai vai kā, bet tā autonomā darbošanās bija amizanta

Līdz šim es šos klipiņus nebiju nekur publiskojis. Bet atceroties neseno piedzīvojumu ar iPhone 4 kontaktu pazušanu, izlēmu arī šos brīnišķīgos un unikālos kadrus parādīt plašākai sabiedrībai.

Zemāk piedāvājums nr.1 - iPhone 4 pats grib mainīt iestatījumus:


Zemāk piedāvājums nr.2 - iPhone 4 pats raksta īsziņu:


Protams, telefons tika aiznests uz servisu un tika arī nomainīts. Bet esošā modeļa turpmākos gājienus es vairs nezinu. Tāpat nezinu, kas ar to pēc tam notika. Cerams, ka nekas slikts :)


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru