Vieta manām pārdomām par tehnoloģijām (un ne tikai par tām), interesantākām tehnoloģiju un zinātnes ziņām un sasniegumiem, kā arī dažiem jokiem jautrākai dzīvei.

otrdiena, 2013. gada 9. aprīlis

Iz vecās mapītes: Bīstamāko autobraucēju TOP 10

Turpinu slaucīt putekļus un frišināt failus. Atradu vēl vienu failu, kas bija datēts ar tālo 2001.gadu. Bet arī tas nav zaudējis savu aktualitāti mūsdienās, jo uz ceļiem nekas īpaši daudz nav mainījies pa šiem gadiem. 



VietaKandidātsAuto markaĪpašas pazīmes
1.Kaukāziešu izcelsmes biznesmenisMB600Apdzen tramvaju pa kreiso pusi, šķērso krustojumus pie sarkanas gaismas.
2.Vecais sirmais onkaMoskvichUz Jūrmalas šosejas brauc starp 2. un 3.joslu ar ātrumu 60 km/h un neieslēdzot pagrieziena rādītāju apgriežas braukšanai pretējā virzienā.
3.Rīgas Domes deputātsVolvoIevēro īpašus satiksmes noteikumus, kas kodēti ar nosaukumu soveršenno sekretno (pilnīgi slepeni).
4.Blondīne 1 (var būt maskējusies)DžipsTās pašas, kas Rīgas Domes deputātam.
5.Blondīne 2 (var būt maskējusies)Mazda 323, Honda Civic, u.tml.Pie krustojuma:
sagaida dzelteno - nospiež sajūgu;
sagaida zaļo - ieliek ātrumā;
sagaida dzelteno - uzsāk braukšanu.
6.Dažādi autosportistiSubaru Impreza TurboPļavniekos starp jaunajām mājām trenē 90 grādu pagriezienu izņemšanu pilnā ātrumā.
7.Taksobusu šoferiFord TransitLīdzīgi kā 6.kandidātam, tikai uz centrālajām ielām + principā apstājas tikai tādas vietās kur tas normāliem auto nav atļauts.
8.Apsardzes dienestsDažādiAr ieslēgtām bākugunīm var darīt visu.
9.18-gadīgs jauneklisBMW (aizlienēta no vecākiem)Ir iemācījies, kur atrodas gāzes pedālis, bremzes pedāļa atrašanās vietu mācīsies nākošajā braucienā.
10.Sārtvaidzis laucinieksVW Passat, Audi 100, Ford Sierra, Opel Record u.c.Reizi gadā regulāri brauc uz Rīgu pie sievasmātes, ar to viņam adrenalīna pietiek visam nākošajam gadam.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru